Fietsers welkom bij Tuinland-Zwolle

Tuinland-Zwolle houdt rekening met klanten op de fiets.

De klanten van Tuinland weten dat ze hun fiets daar goed kunnen parkeren. Naast de hoofdingang staan een flink aantal stevige rekken. 

Foto: buitenstalling bij Tuinland-Zwolle

Speciaal voor e-fietsen zijn er oplaadstations, die je gratis mag gebruiken. Ook handig voor e-fietsers die knooppuntenroute 66/70 volgen.

Foto: buitenlaadpunt e-bikes Tuinland-Zwolle

Nieuw is de elektrische bakfiets die je gratis kunt lenen om je aankopen thuis te brengen. Daarvoor wordt  een borg gevraagd.

Foto: e-bakfiets Tuinland-Zwolle

Voor fietsen van het personeel is een hoek in de parkeergarage vrijgemaakt. Deze stalling is beveiligd met een afsluitbaar hek.

Foto: personeelsstalling Tuinland-Zwolle

Fietsersbond-Zwolle juicht het toe dat er ondernemingen in Fietsstad-Zwolle zijn die het fietsverkeer bevorderen door fietsvoorzieningen bij hun bedrijf voor klanten en werknemers aan te leggen. Tuinland is een goed voorbeeld van zo’n onderneming. Dat de aandacht voor fietsers geen windeieren legt, blijkt wel uit het interview dat we in 2012 hadden met de directeur, Girbe Drenth. Het interview is nog op deze site te lezen (link). 

Tips voor Tuinland:

  • De ruimte bij de laadpunten is erg krap als de fietsenrekken vol staan. Dat zou beter kunnen.
  • Met het oog op de toekomst lijkt het ons verstandig alvast te kijken waar een uitbreiding van de fietsparkeervoorziening kan worden gerealiseerd. Wellicht in de parkeergarage, dicht bij de achteringang, zodat fietsen ook droog geparkeerd kunnen worden.
  • Het zou mooi zijn als de pomp voor autobanden ook geschikt wordt gemaakt voor fietsventielen.
  • Ook in de fietsenstalling voor personeel zou een oplaadpunt geïnstalleerd kunnen worden. De stalling oogt wat krap.

Heb jij goede of slechte ervaringen met fietsvoorzieningen bij bedrijven meld het ons dan. Klik hier voor een meldformulier.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.