Beveiligd: Gratis reparatie fietsverlichting

Op 29 oktober repareren vrijwilligers en professionele monteurs fietsverlichting in het Repair-Café Stadshagen. Voor de werkzaamheden brengen zij geen kosten in rekening. Die dag wordt 15% korting gegeven op onderdelen die moeten worden vervangen.

Logo: fiets_houdt_van_licht

De wijkactie is mogelijk, dankzij de inspanningen van Wijkstichting Stadshagen Totaal, Veilig Verkeer Nederland, Fietsersbond-Zwolle, Verlichtingsbrigade ANWB, Stichting IJsselheem en Scholten Fietsgoed Stadshagen.

Met deze actie willen de organisaties een positieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid door de zichtbaarheid van de fietser te vergroten.

Fietsers zijn zaterdag 29 oktober tussen 10:00 en 14:00 uur welkom in gebouw Werkeren, Werkerlaan 154 in Zwolle (Stadshagen). Ook voor het repareren van andere spullen kunnen Zwollenaren terecht in het Repair-Café.