tijdens start Week van de Fiets

Verkiezing mooiste reclamefiets in Zwolle

Op zaterdag 23 september start de Week van de Fiets met het fietsfestival ‘Beleef Zwolle op de Fiets’. Het centrum van de activiteiten is het Broerenkerkplein. Een uitgebreid programma is te vinden op www.fietsweekzwolle.nl

Week_van_de_fiets_2017
Bezoekers kozen nummer zes

Fietsersbond-Zwolle is vanaf 11:00 uur aanwezig met een stand. Je kunt daar je stem uitbrengen voor de verkiezing van de mooiste reclamefiets in Zwolle. Je ziet ze namelijk steeds vaker reclamefietsen of fietsen ingezet als reclamebord. Soms zijn ze heel stijlvol, soms wat minder. Fietsersbond-Zwolle wil stimuleren dat de reclamefiets er goed uitziet en past bij de allure van onze binnenstad. Vandaar de verkiezing van de mooiste reclamefiets.

Kom ook naar het Broerenkerkplein om te stemmen en te genieten van het programma met onder meer het Zwols Kampioenschap Slow Biking, straattheater en het fietsorkest.
Onder de deelnemers wordt een leuke prijs verloot.

pdf ⋅ 830 KB

uitnodiging-Fietsweek-2017

In deze PDF-bijlage vind je het programma van de Zwolse Week van de Fiets

Download

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *