Mooiste reclamefiets van Zwolle

Winnaar bekend

Afgelopen zaterdag konden bezoekers aan onze stand op het Broerenkerkplein de mooiste reclamefiets van Zwolle aanwijzen. Ze konden op een fotobord kiezen uit twaalf genomineerde fietsen. De fiets van Bloemenspeciaalzaak De Zevenalleetjes werd het vaakst gekozen.

Week_van_de_fiets_2017
Bezoekers kozen nummer zes

Uit de stapel ingevulde formulieren van deelnemers, die voor deze fiets hadden gekozen, trok de voorzitter van Fietsersbond-Zwolle de naam van de winnaar: Ina van Oostenbrugge. Zij kan een bloemenbon tegemoetzien.

De houten fiets van Beds and Bedwear kwam in deze verkiezing als goede tweede uit de bus. Onze eigen Fietsersbond-Zwolle-tandem eindigde op de derde plaats. Er waren geen fietsen zonder uitgebrachte stem.

Foto: reclamefiets Zevenalleetjes
De reclamefiets van bloemenspeciaalzaak De Zevenalleetjes vonden de standbezoekers het mooist.
Foto bloemenzaak
Ook medewerkers van Bloemenspeciaalzaak Zevenalleetjes waren blij verrast met de uitverkiezing

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *