Oproep

Meld fietsroutes waar niet gestrooid is

De Gemeente Zwolle heeft op deze kaart met rode stippellijnen de fietsroutes aangegeven waarop met behulp van strooi- en veegwagens gladheid wordt bestreden.

Het strooien van fietsroutes in de winter is door de Gemeente Zwolle uitbesteed aan de ROVA. Dat gebeurt aan de hand van de strooikaart die hierbij is afgebeeld. Met rode stippellijnen worden de te strooien fietsroutes aangegeven.

Kaart strooiroutes in Zwolle.

Klik voor de meest recente kaart.

Is naar jouw mening de gladheid op de route niet of onvoldoende bestreden? Meld dat dan via dit formulier bij het ondersteuningsteam van de ROVA. > Link naar meldingsformulier

Vind je dat de route moet worden aangepast? Geef dat dan in elk geval ook aan ons door. Wij verzamelen deze suggesties en bespreken ze met de gemeente. > Link naar contactformulier van Fietsersbond-Zwolle.

Foto: stoere fietsers trotseren de kou
Stoere fietsers trotseren de kou

De strooiroutes zijn ook als optie opgenomen in de fietsrouteplanner van de Fietsersbond. Dus nu ook ‘s winterse veiliger op de fiets! Zie: http://routeplanner.fietsersbond.nl/ nu ook als app, zie: http://www.fietsersbond.nl/apps

Hieronder ook nog een link naar de kaart met strooiroutes in Overijssel, een groter gebied, maar minder details voor fietsers. > Link naar strooiroutes in Overijssel. (kies bereikbaarheid/verkeersveiligheid/wegen en vaarwegen/….strooiroutes)

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *