Fietsen naar Tibet of op de rand van Nederland

Foto’s van een avond vol interessante fietsverhalen

Fietsersbond-Zwolle organiseerde op 7 juni 2018 een avond waarop fietsavonturiers hun verhaal vertelde.

Marten Zeckendorf fietste samen met Weny Pols onder meer door Oezbekistan, China, Vietnam en Cambodja. Zij deden verslag van de reis aan de hand van foto’s, filmpjes en persoonlijke verhalen, gelardeerd met citaten uit het boek dat Marten over de reis schreef.

Vincent Wever zocht het dichter bij huis. Hij fietste liefst op, of in elk geval zo dicht mogelijk langs, de grens van Nederland. Hij had zichzelf twee dingen beloofd, namelijk niet tweemaal dezelfde weg te fietsen en nooit terug te rijden. Het werd een boeiend verhaal, vol anekdotes en geschiedkundige feiten over zijn 1500 kilometer lange tocht.

Meer informatie:
Boek: Op weg naar Tibet; Marten Zuckendorf. ISBN: 9789038925929
Twitter: @Grensfietser
Website: https://grensfietsen.wordpress.com

Categorieën