Fietsers in Hattem en Oldebroek maken kans op fietstas

Fietsbingo gaat mensen in het zadel helpen

Ook andere gemeenten doen mee

Vanaf 23 april t/m 27 oktober kan iedereen op de Noord-Veluwe meedoen aan de FietsBINGO. Doel van de actie is om inwoners en bezoekers van gemeenten te stimuleren om vaker de fiets te pakken voor korte afstanden. Door te ervaren hoe fijn en makkelijk het is om met de fiets naar het zwembad, de winkel of de kerk te gaan, draagt bij aan de bewustwording over het eigen autogebruik, aldus de organisatie.

Veertig regionale stempelposten
Naast Hattem en Oldebroek, kan er ook in Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Ermelo, Putten, en Nijkerk gefietsBINGO’t worden. Er zijn veertig locaties die fungeren als ‘stempelpost’. Deelnemers aan de FietsBINGO kunnen daar een stempel laten zetten op de bingokaart. Met vijf stempels is het BINGO! Door een foto te nemen van de kaart en deze per mail te sturen naar [email protected], maken deelnemers ook nog eens kans op één van de vijftig fietstassen.

Stempelen in Hattem en Oldebroek
In Hattem kunnen de stempelkaarten en routes opgehaald worden bij Bakker Blom, IJscowd IJsboerderij / Boerderijwinkel, De Fontein Boekwinkel, tuincentrum Poot en delicatessenwinkel Holly’s.
Oldebroekers peddelen voor hun stempels naar Plus Vlaar Oldebroek, Zwembad Veldkamp of de Cigo in Wezep, het Boerderijmuseum of Bakkerij Jonker in Oldebroek.

Categorieën