Fietsersbond Zwolle aanwezig bij presentatie Stadshartcafé

Ontwikkelprogramma Zwolse Singel van start

singel-van-zwolle.full

De Fietsersbond Zwolle was op dinsdag 23 april aanwezig bij het Stadshartcafe in Stadsmuseum ANNO. Het programmateam Stadshart heeft verteld over het belang van de Singel voor de stad Zwolle en de stappen die momenteel worden gezet om tot een visie voor dit gebied te komen.

De stad Zwolle heeft grote ambities om rond de Singel ruimte te maken voor groen, bewegen en ontmoeten. Volgens de gemeente draagt de ontwikkeling van de Singel ook bij aan de mobiliteitstransitie door de binnenring te verbeteren voor fietser en voetganger, terwijl de auto zoveel mogelijk via de buitenring rijdt. Gezien de groei van de stad is dit noodzakelijk om verkeersdrukte rondom de grachten tegen te gaan. Meer informatie over het ontwikkelprogramma van de Singel vind je op: Singel van Zwolle | Jouw stukje Zwolle

De gemeente heeft te kennen gegeven de Fietsersbond graag te willen betrekken bij verschillende stadia van het programma. Binnenkort zullen er kennismakingen plaatsvinden met betrokkenen van de gemeente. Wil jij ook namens de Zwolse fietsers meedenken over de toekomst van de Singel? Mail ons dan op [email protected] en we nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Categorieën