1 Juni 2024 fietstocht ‘Met TieS langs de Groene Velden’

1 Juni 2024 Klimaatdag

c3aa245_w819_klimaatdag
De Fietsersbond Zwolle & NO Veluwe nodigt alle fietsers uit om tijdens de Zwolse Klimaatdag deel te nemen aan een van de twee fietstochten die Zwolle Wereld Fietsstad, de Groene Loper, Fietsen Geeft Vrijheid en de Fietsersbond Zwolle samen organiseren.

Met de fietstocht “Toerist in Eigen Stad” laten we inwoners door een andere bril – die van toerist – naar hun eigen stad kijken. Op Zwolse Klimaatdag kijken we met een ‘groene bril’ en fietsen we langs de meest fantastische ‘groene velden’ (groen-initiatieven) in Zwolle. De fietstocht vertrekt vanaf park de Nooterhof. Graag aanmelden via het aanmeldformulier.

Locatie: Start Park de Nooterhof
Vertrektijden:
– korte fietstocht: 10:30 (duur 1,5 uur)
– lange fietstocht: 13:00 (duur 2.5 uur)

De volledige routebeschrijving is op onze webpagina te vinden.Wanneer: zaterdag 7 juni 2024, 10:30 – 12:00 uur en 13:00 – 15:30 uur. Uiteraard is de eerste tocht wat korter dan de tweede.

Waar: Nooterhof
Deelnemers: max. 20 per fietstocht

Kosten: gratis

Beide fietstochten starten en eindigen bij de Nooterhof. Daar vindt vanaf 16 uur ook de presentatie van alle groene initiatieven en de borrel plaats.
Vrijwilligers gezocht

Op zaterdag 1 juni kleurt Zwolle weer groen tijdens de voorjaarseditie van de Zwolse Klimaatdag. Doe van 10:00 tot 15:30 mee aan allerlei leuke workshops, tours en rondleidingen.De Zwolse Fietsersbond doet ook mee. Samen met de Groene Loper Zwolle, Zwolle Wereldfietsstad en Fietsen geeft Vrijheid organiseren we de beide fietstochten Met TIES (Toerist In Eigen Stad) langs de groene velden. Park de Nooterhof is het bruisende middelpunt van de Klimaatdag, waar veel activiteiten plaatsvinden. De Fietsersbond presenteert zich ook daar met een kraampje met promotiemateriaal, vanaf 10:00. We willen over onze activiteiten informeren en nieuwe (actieve) leden winnen.

We nog op zoek naar vrijwilligers, die vanaf 09:30 de kraam samen met Arnold en Julianka opbouwen en de kraam samen met Arnold tot 16 uur kunnen runnen. Bij interesse graag uiterlijk 27 mei 2024 mailen naar [email protected] of bel Julianka Plathner-Visser:  06-58762663.

Categorieën