Bestuur Fietsersbond-Zwolle wenst je een gezond fietsjaar

Beste Fietser,

Het jaar 2017 zit er bijna op en dat is het natuurlijke moment van terugkijken, de balans opmaken en vooruitblikken.

 

Nieuwjaarswens

De Fietsersbond kijkt terug op een bijzonder jaar. Dit jaar werd de ontbrekende schakel in de “droomroute” geopend. Een kroon op het fiets (lobby)werk. Ook de fietsenstalling op het Gasthuisplein ging open. Dit jaar kwamen er drie fietsstraten bij: Tesselschadestraat, Emmawijk en Oude Wetering. Allemaal projecten waarbij leden van Fietsersbond hebben deelgenomen in de voorbereiding, door meedenken, aangeven en aansporen!

Dat is meestal leuk, soms vermoeiend, maar nu we de balans opmaken meer dan voldoende om door te gaan.

De fiets heeft de wind in de zeilen en lijkt inmiddels een belangrijke schakel in het oplossen van het wereldwijde mobiliteits- en vervuilingsprobleem. Toch vraagt dat nog steeds om behartiging van de belangen. Daarmee wil de kerngroep van Zwolse Fietsersbond ook volgende jaar verder. Daarbij kunnen we wel wat hulp gebruiken want onze kerngroep is iets kleiner geworden.

Onze ambitie is om Zwolle fietsstad+ te maken en wat is nu leuker om daar actief aan bij te dragen. Delen in het succes van fietsen!

Wij wensen u mooie feestdagen en een goed en gezond fietsjaar 2018

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Edwin Koster

Voorzitter Afdeling Zwolle

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *